Tabără 2014

Tabără de vară în limba germană
Tu cum îți începi vacanța de vară? Te invităm să o faci alături de noi! In perioada 22.06 – 27.06.2014 organizăm pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani o tabără de limba germană.Tabara 2014

Unde?

In localitatea Brebu Nou, județul Caras Severin. Ne vom bucura de aer curat în comuna situată la o altitudine de aproape 1000 de metri, având în zonă păduri minunate și lacul Trei Ape, vom admira și ne vom bucura de arhitectura specifică locului, cu case zugrăvite în alb și ferestre vopsite în verde sau albastru, așa cum erau și pe vremea pemilor.
Cazarea se va face la casa de vacanță a familiei profesorului Pepelea, casă care a fost amenajată special pentru a adăposti tabere de copii și dispune de toate condițiile necesare pentru o bună desfășurare a taberei.

Ce facem?

Invățăm să iubim și să respectăm natura, să ne bucurăm de ea și să o păstrăm curată. Ne bucurăm de munte, de păduri, de lac și de aer curat, învățăm să facem un foc, să montăm un cort și să ne pregătim un bagaj pentru munte.
Iată câteva din activitățile taberei:
– curs de limba germană

– atelier de creație (modelaj, colaje, tehnica servețelului, etc)
– drumeții

 – jocuri și concursuri
 – petrecere de bun venit și de plecare
– foc de tabără
– … și multe surprize

 PRET: 600 lei / copil
Prețul include cazarea, 3 mese și două gustări pe zi, taxa cursului de germană și a atelierului de creație. La acest preț se adaugă prețul transportului.
Informații și înscrieri: Geta Bălan – 0728 972 664