Category Archives: Cursuri

Tabără de vară 2018

Tabără de vară în limba germană

Iată-ne ajunsi la cea de-a 9-a tabără în limba germană!
Cu bucurie îi invităm pe copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani să petrecem împreună prima săptămână din vacanță de vară (18.06- 23.06.2018) în Poiana Mărului.

Ne vom bucura de aer curat, puternic ionizat, având în zonă păduri minunate, lacul Poiana Marului și cascade.
Cazarea se va face la Pensiunea Plaiu’ Nedeii. Pensiunea dispune de toate condițiile necesare pentru o bună desfășurare a taberei.

Învățăm să iubim și să respectăm natura, să ne bucurăm de ea și să o păstrăm curată. Ne bucurăm de munte, de păduri, de lac și de aer curat, învățăm germană și participăm la ateliere de creație.

Iată câteva din activitățile taberei:
– curs de limba germană
– atelier de creație (modelaj, colaje, pictură, tehnica servețelului, etc)
– drumeții
– jocuri și concursuri (Rațele și vânătorii, Castelul, Elasticul, Țările, Coarda,Treasure hunt și multe altele)
– petrecere de bun venit și de plecare
– foc de tabără
– … și multe surprize

PRET: 890 lei / copil
Prețul include:
– transportul dus – întors din Timișoara
– cazarea pentru 5 nopți
– 3 mese și două gustări pe zi
– taxa cursului de germană și a atelierului de creație
– toate materialele necesare desfășurării activităților

Informații și înscrieri: Geta Bălan – 0728 972 664
Inscrierile se fac pana la data de 20.05.2018.

Club de vară în limba germană și engleză

Pe perioada vacanţei de vară organizăm grădiniţă şi şcoală de vară în limba germană și engleză. În cadrul acestui program copiii îşi vor îmbogăţi cunoştinţele de limba germană și engleză şi îşi vor dezvolta totodata imaginaţia şi creativitatea în cadrul atelierelor de creaţie (pictură, modelaj şi lucru manual). Ora de experimente le va satisface curiozitatea şi le va stârni setea de cunoaştere. Nu uităm nici de joacă şi miscare în aer liber, copiii iesind în fiecare săptămână în parc, unde se bucură de jocuri în echipă, jocuri cu mingea, cântece şi distracţie.1 (566)

Iar pentru că poveştile sunt pline de farmec şi de magie, de înţelepciune şi aventură, vom petrece alături de copii O VARA DE POVESTE. Poveşti şi personaje îndrăgite de copii ne vor ajuta să aprofundăm limba germană, să ne îmbogăţim vocabularul şi să ne sporim capacitatea de comunicare în limba germană. Fiecare săptămână va avea o tematică pe care o abordăm pornind fie de la o poveste, fie de la subiecte îndragite de copii, iar această tematică va fi păstrată la toate activităţile din săptămâna respectivă. În plus, joia ne vom desfăşura toate activităţile în aer liber. Muzeul satului, Parcul Botanic, Grădina Zoologică, Parcul Carmen Sylva, Parcul Copiilor sunt locurile unde ne vom bucura de soare, de iarbă şi de jocuri şi concursuri.

Iată orarul pe zile:Orar 2016

Cursurile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 6 ani, respectiv 7 – 9 ani.

Preţ: 160 lei / copil / săptămână

Prețul include:

– curs de limba engleză (45 de minute/zi)

– curs de limba germană (90 de minute/zi)

– toate materialele necesare la atelierele de creație

– transportul cu microbuzul în parcuri, grădina zoologică, Muzeul satului etc. (în fiecare joi)

– apa

Nu este inclusă gustarea de la ora 11, pe care fiecare copil o aduce de acasă.

Orar: 8.00 – 12.30

Perioada: 04.07 – 02.09.2015

Înscrieri: Pentru cursurile din luna iulie se fac înscrieri până în 25.06 iar pentru cele din luna august până în 15.07.2015 la telefon 0728 972 664.

Tabără 2016


Tabără de vară în limba germană
Și anul acesta îi invităm pe copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani să petrecem împreună prima săptămână de vacanță. In perioada 26.06 – 01.07.2016 organizăm cea de-a patra tabără de limba germană și creație.

Unde?

In localitatea Gărâna, județul Caraș Severin. Ne vom bucura de aer curat în comuna situată la o altitudine de aproape 1000 de metri, având în zonă păduri minunate și lacul Trei Ape, vom admira și ne vom bucura de arhitectura specifică locului, cu case zugrăvite în alb și tâmplăria vopsită în verde sau albastru, așa cum erau și pe vremea pemilor.
Cazarea se va face la Hanul La Răscruce, în camere cu două sau cu trei locuri.  Pensiunea dispune de toate condițiile necesare pentru o bună desfășurare a taberei. Detalii despre pensiune și zonă găsiți aici: http://www.la-rascruce.ro/

Ce facem?

Invățăm să iubim și să respectăm natura, să ne bucurăm de ea și să o păstrăm curată. Ne bucurăm de munte, de păduri, de lac și de aer curat, învățăm să facem un foc, învățăm germană și participăm la ateliere de creație.
Iată câteva din activitățile taberei:
– curs de limba germană

– atelier de creație (modelaj, colaje, pictură, tehnica servețelului, etc)
– drumeții

 – jocuri și concursuri (Rațele și vânătorii, Castelul, Elasticul, Țările, Coarda,Treasure hunt și multe altele)
 – petrecere de bun venit și de plecare
– foc de tabără
– … și multe surprize

PRET: 800 lei / copil
Prețul include:

– transportul dus – întors din Timișoara
cazarea pentru 5 nopți
– 3 mese și două gustări pe zi
taxa cursului de germană și a atelierului de creație
– toate materialele necesare desfășurării activităților

Informații și înscrieri: Geta Bălan – 0728 972 664

Tabără 2015

Iată-ne la cea de-a treia ediție a taberei de limba germană! Ii invităm și anul acesta pe toți copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani să petrecem împreună o săptămână frumoasă de tabără în limba germană în perioada 21.06 – 26.06.2015.

UNDE? In localitatea Poiana Mărului, județul Caras Severin, stațiune cu o puternică aeroionizare negativă, situată într-un peisaj pitoresc, la o altitudine de aproximativ 700 de metri.
Cazarea se va face la Pensiunea VilaDor: www.vilador.ro .1

CE FACEM? Invățăm să iubim și să respectăm natura, să ne bucurăm de ea și să o păstrăm curată. Ne bucurăm de munte, de păduri, de lac și de aer curat, învățăm să facem un foc, să montăm un cort și să ne pregătim un bagaj pentru munte.
Iată cateva din activitățile taberei:
– curs de limba germană

 – atelier de creație (modelaj, colaje, tehnica șervețelului, pictură etc)
– drumeții
– jocuri și concursuri (Rațele și vânătorii, Castelul, Elasticul, Coarda,Treasure hunt și multe altele)
– petrecere de bun venit și de plecare
– foc de tabără
– … și multe surprize

Tabără 2014

Tabără de vară în limba germană
Tu cum îți începi vacanța de vară? Te invităm să o faci alături de noi! In perioada 22.06 – 27.06.2014 organizăm pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani o tabără de limba germană.Tabara 2014

Unde?

In localitatea Brebu Nou, județul Caras Severin. Ne vom bucura de aer curat în comuna situată la o altitudine de aproape 1000 de metri, având în zonă păduri minunate și lacul Trei Ape, vom admira și ne vom bucura de arhitectura specifică locului, cu case zugrăvite în alb și ferestre vopsite în verde sau albastru, așa cum erau și pe vremea pemilor.
Cazarea se va face la casa de vacanță a familiei profesorului Pepelea, casă care a fost amenajată special pentru a adăposti tabere de copii și dispune de toate condițiile necesare pentru o bună desfășurare a taberei.

Cursuri pentru firme

Colaborarea noastră cu succes încă din 2004 cu numeroase companii ne recomandă ca un partener de încredere pentru cursurile de limbi străine pe care doriți să le oferiți angajaților firmei dumneavoastră.

poza_firmeAvantaje:
-test gratuit de stabilire a nivelului de cunoștințe și încadrarea într-o grupă
-ne deplasăm pentru susținerea cursurilor la sediul dumneavoastră
-orarul este flexibil, adaptat nevoilor companiei
-tarifele se negociază în funcție de numărul de grupe și de intervalul orar la care au loc cursurile
-test de evaluare finală
-tematica cursurilor se stabilește în funcție de nevoile companiei

Tabără 2013

Tabără de vară în limba germană
Tu cum îți începi vacanța de vară? Te invităm să o faci alături de noi! In perioada 23.06 – 28.06.2013 organizăm pentru copiii cu vârsta cuprinsa între 6 si 10 ani o tabără de limba germană. Tabara 2013

Unde?
În Poiana Mărului, județul Caras Severin, stațiune cu o puternică aeroionizare negativă, situată într-un peisaj pitoresc, la o altitudine de aproximativ 700 de metri. Mai multe informații despre stațiune gasiți aici: http://www.turismland.ro/statiunea-poiana-marului-caras-severin/ . Cazarea se va face la Pensiunea VilaDor: www.vilador.ro .

Clubul de vară 2015

Grădiniță şi şcoală de vară în limba germană

Pe perioada vacanţei de vară organizăm grădiniţă şi şcoală de vară în limba germană. În cadrul acestui program copiii îşi vor îmbogăţi cunoştinţele de limba germană şi îşi vor dezvolta totodata imaginaţia şi creativitatea în cadrul atelierelor de creaţie (pictură, modelaj şi lucru manual). Ora de experimente le va satisface curiozitatea şi le va stârni setea de cunoaştere. Nu uităm nici de joacă şi miscare în aer liber, copiii iesind în fiecare săptămână în parc, unde se bucură de jocuri în echipă, jocuri cu mingea, cântece şi distracţie.

illu

Iar pentru că poveştile sunt pline de farmec şi de magie, de înţelepciune şi aventură, vom petrece alături de copii O VARA DE POVESTE. Poveşti şi personaje îndrăgite de copii ne vor ajuta să aprofundăm limba germană, să ne îmbogăţim vocabularul şi să ne sporim capacitatea de comunicare în limba germană. Fiecare săptămână va avea o tematică pe care o abordăm pornind de la o poveste iar această tematică va fi păstrată la toate activităţile din săptămâna respectivă. În plus, joia ne vom desfăşura toate activităţile în aer liber. Muzeul satului, Parcul Botanic, Grădina Zoologică, Parcul Carmen Sylva, Parcul Copiilor sunt locurile unde ne vom bucura de soare, de iarbă şi de jocuri şi concursuri.

Iată orarul pe zile:

orar de vara

Cursurile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 – 5 ani, respectiv 6 – 8 ani.

Înscrieri: Pentru cursurile din luna iulie se fac înscrieri până în 20.06 iar pentru cele din luna august până în 15.07.2015 la telefon 0728 972 664

Preţ: 135 lei / copil / săptămână

Orar: 8.45 – 12.30

Perioada: 29.06 – 27.08.2015

 

Ateliere de creatie

Atelierul de creatie cuprinde o serie de activitati pentru copii, care vor fi îndrumati sa-si dezvolte o gândire creativa si sa se exprime liber. Atelierul este structurat pe module de câte 4 saptamâni, câte o sedinta pe saptamâna si este dedicat copiilor între 3 si 11 (acestia vor fi împartiti în grupe pe categorii de vârsta).

Iata câteva din activitatile care îi vor încânta pe micuti:
1. PICTURA – sa descoperim culorile si tehnicile de lucru netraditionale, pentru a le dezvolta creativitatea prin joaca!

a) Paint blot art – tehnica combinarii culorilor prin împaturirea hârtiei si presare ;

b) Marble painting – tehnica pictarii folosind bile de jucarie ;

c) Bubble painting – tehnica pictarii cu bule de sapun colorate ;

d) Stencil painting – tehnica sablonului ;

e) Eyedropper painting – tehnica suflarii si a combinarii culorilor prin dirijarea planului hârtiei.

2. ORIGAMI – arta împaturirii hârtieiIncepem cu forme simple : paharul, barcuta sau palaria, pentru a le dezvolta îndemanarea – spre sfârsitul modului : evantaiul si paunul.

3. MODELAJ

a) Basic ceramics I – folosim plastelina sau lut Copiii se vor familiariza cu pregatirea materialului si vor face pentru început forme simple: bilute si bastonase ;

b) Basic ceramics II – folosim plastelina sau lutCopiii vor învata sa faca o placa din bastonase, dupa care vor putea decupa forme simple, cu mana libera, din aceasta ;

c) Ceramics – folosim pasta ceramica – fiecare copil îsi va crea un pandantiv, pe care îl va modelasi îl va picta ulterior ;

d) Sugar cube sculpture – învatam sa construim o forma atât în plan, cât si în relief din materiale neconventionale ;

e) Crearea unui desen folosind seminte si boabe de diverse feluri.

4. DESEN – descoperim diferite materiale si tehnici de lucru

a) Wet chalk ;

b) Scribble drawing ;

c) Hand drawing ;

d) Imagine a story ;

e) Selfportrait – o lucrare de mai mare anvergura, dar care îi ajuta sa se descopere si sa se observepe sine cu atentie.

5. IMPRIMARE (PRINTING)

a) Fingerprinting;

b) Stamping ;

c) Rope printing ;

d) Fruit and vegetables printing .

Si multe altele..

Limbi străine adulți

Cursurile pentru adulți se adresează persoanelor peste 16 ani, au loc de două ori pe săptămână iar fiecare ședință durează 90 de minute. Se lucrează în grupe mici de 4 – 8 persoane iar repartizarea în grupe se face în urma unui test gratuit de stabilire a nivelului de cunostințe.

poza_adultiMaterialele după care lucrăm provin de la edituri de prestigiu precum Hueber, Langenscheidt, Klett, Duden, Oxford sau Longman. Astfel cursanții vor lucra cu materiale atractive și interactive, accentul se pune pe comunicare, fără a neglija însă gramatica și vocabularul. Metoda folosită cuprinde toate cele patru deprinderi lingvistice: ascultare, citire, exprimare orala și exprimare scrisă.

Oferim deasemenea pregătire pentru certificatele internaționale de limba germană Zertifikat Deutsch B1, Goethe-Zertifikat B2 si Goethe-Zertifikat C1.