Category Archives: Clubul de vara

Club de vară în limba germană și engleză

Pe perioada vacanţei de vară organizăm grădiniţă şi şcoală de vară în limba germană și engleză. În cadrul acestui program copiii îşi vor îmbogăţi cunoştinţele de limba germană și engleză şi îşi vor dezvolta totodata imaginaţia şi creativitatea în cadrul atelierelor de creaţie (pictură, modelaj şi lucru manual). Ora de experimente le va satisface curiozitatea şi le va stârni setea de cunoaştere. Nu uităm nici de joacă şi miscare în aer liber, copiii iesind în fiecare săptămână în parc, unde se bucură de jocuri în echipă, jocuri cu mingea, cântece şi distracţie.1 (566)

Iar pentru că poveştile sunt pline de farmec şi de magie, de înţelepciune şi aventură, vom petrece alături de copii O VARA DE POVESTE. Poveşti şi personaje îndrăgite de copii ne vor ajuta să aprofundăm limba germană, să ne îmbogăţim vocabularul şi să ne sporim capacitatea de comunicare în limba germană. Fiecare săptămână va avea o tematică pe care o abordăm pornind fie de la o poveste, fie de la subiecte îndragite de copii, iar această tematică va fi păstrată la toate activităţile din săptămâna respectivă. În plus, joia ne vom desfăşura toate activităţile în aer liber. Muzeul satului, Parcul Botanic, Grădina Zoologică, Parcul Carmen Sylva, Parcul Copiilor sunt locurile unde ne vom bucura de soare, de iarbă şi de jocuri şi concursuri.

Iată orarul pe zile:Orar 2016

Cursurile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 6 ani, respectiv 7 – 9 ani.

Preţ: 160 lei / copil / săptămână

Prețul include:

– curs de limba engleză (45 de minute/zi)

– curs de limba germană (90 de minute/zi)

– toate materialele necesare la atelierele de creație

– transportul cu microbuzul în parcuri, grădina zoologică, Muzeul satului etc. (în fiecare joi)

– apa

Nu este inclusă gustarea de la ora 11, pe care fiecare copil o aduce de acasă.

Orar: 8.00 – 12.30

Perioada: 04.07 – 02.09.2015

Înscrieri: Pentru cursurile din luna iulie se fac înscrieri până în 25.06 iar pentru cele din luna august până în 15.07.2015 la telefon 0728 972 664.

Clubul de vară 2015

Grădiniță şi şcoală de vară în limba germană

Pe perioada vacanţei de vară organizăm grădiniţă şi şcoală de vară în limba germană. În cadrul acestui program copiii îşi vor îmbogăţi cunoştinţele de limba germană şi îşi vor dezvolta totodata imaginaţia şi creativitatea în cadrul atelierelor de creaţie (pictură, modelaj şi lucru manual). Ora de experimente le va satisface curiozitatea şi le va stârni setea de cunoaştere. Nu uităm nici de joacă şi miscare în aer liber, copiii iesind în fiecare săptămână în parc, unde se bucură de jocuri în echipă, jocuri cu mingea, cântece şi distracţie.

illu

Iar pentru că poveştile sunt pline de farmec şi de magie, de înţelepciune şi aventură, vom petrece alături de copii O VARA DE POVESTE. Poveşti şi personaje îndrăgite de copii ne vor ajuta să aprofundăm limba germană, să ne îmbogăţim vocabularul şi să ne sporim capacitatea de comunicare în limba germană. Fiecare săptămână va avea o tematică pe care o abordăm pornind de la o poveste iar această tematică va fi păstrată la toate activităţile din săptămâna respectivă. În plus, joia ne vom desfăşura toate activităţile în aer liber. Muzeul satului, Parcul Botanic, Grădina Zoologică, Parcul Carmen Sylva, Parcul Copiilor sunt locurile unde ne vom bucura de soare, de iarbă şi de jocuri şi concursuri.

Iată orarul pe zile:

orar de vara

Cursurile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 – 5 ani, respectiv 6 – 8 ani.

Înscrieri: Pentru cursurile din luna iulie se fac înscrieri până în 20.06 iar pentru cele din luna august până în 15.07.2015 la telefon 0728 972 664

Preţ: 135 lei / copil / săptămână

Orar: 8.45 – 12.30

Perioada: 29.06 – 27.08.2015